29
σε Ρωμαϊκούς Αριθμούς
XXIX
Πώς μετατρέπεται: 29 → XXIX
| 29 | = | 10 + 10 + 9 |
| = | XXIX |
Nearby numbers
Order XXIX on a product
Γνωρίζατε;
Γιατί το NFL επέλεξε ρωμαϊκούς αριθμούς
Read more →Θεμέλιοι λίθοι και μονιμότητα