106
לספרות רומיות
CVI
המרת מספרים לספרות רומיות ולהיפך
איך להמיר: 106 → CVI
| 106 | = | 100 + 5 + 1 |
| = | CVI |
Nearby numbers
Order CVI on a product
הידעת?
פירנצה אסרה ספרות ערביות
Read more →קעקועים בספרות רומיות: תאריכים שחשובים
Read more →מאיפה הגיעו הספרות הרומיות?