2,018
לספרות רומיות
MMXVIII
המרת מספרים לספרות רומיות ולהיפך
איך להמיר: 2,018 → MMXVIII
| 2,018 | = | 1,000 + 1,000 + 10 + 5 + 1 + 1 + 1 |
| = | MMXVIII |
Nearby numbers
Order MMXVIII on a product
הידעת?
Big Ben טועה (בכוונה)
Big Ben בלונדון משתמש ב-IV במקום ה-IIII המסורתי שרוב השעונים מעדיפים. הוא אחד השעונים המפורסמים הבודדים שפועלים לפי כללי הספרות הרומיות ה"נכונים". האירוניה: שעון שנחשב סמל של דיוק שובר מסורת שכל יצרן שעונים כפרי מכבד.
Read more →ספרות רומיות: פונט של חשיבות