242
לספרות רומיות
CCXLII
המרת מספרים לספרות רומיות ולהיפך
איך להמיר: 242 → CCXLII
| 242 | = | 100 + 100 + 40 + 1 + 1 |
| = | CCXLII |
Nearby numbers
Order CCXLII on a product
הידעת?
Big Ben טועה (בכוונה)
Big Ben בלונדון משתמש ב-IV במקום ה-IIII המסורתי שרוב השעונים מעדיפים. הוא אחד השעונים המפורסמים הבודדים שפועלים לפי כללי הספרות הרומיות ה"נכונים". האירוניה: שעון שנחשב סמל של דיוק שובר מסורת שכל יצרן שעונים כפרי מכבד.
Read more →חיכוך מכוון