3,040
לספרות רומיות
MMMXL
המרת מספרים לספרות רומיות ולהיפך
איך להמיר: 3,040 → MMMXL
| 3,040 | = | 1,000 + 1,000 + 1,000 + 40 |
| = | MMMXL |
Nearby numbers
Order MMMXL on a product
הידעת?
Big Ben טועה (בכוונה)
Big Ben בלונדון משתמש ב-IV במקום ה-IIII המסורתי שרוב השעונים מעדיפים. הוא אחד השעונים המפורסמים הבודדים שפועלים לפי כללי הספרות הרומיות ה"נכונים". האירוניה: שעון שנחשב סמל של דיוק שובר מסורת שכל יצרן שעונים כפרי מכבד.
Read more →פונט של חשיבות