350
לספרות רומיות
CCCL
המרת מספרים לספרות רומיות ולהיפך
איך להמיר: 350 → CCCL
| 350 | = | 100 + 100 + 100 + 50 |
| = | CCCL |
Nearby numbers
Order CCCL on a product
הידעת?
ספרות רומיות: פונט של חשיבות
Read more →אבני פינה וקביעות
Read more →מאיפה הגיעו הספרות הרומיות?