1318 בספרות רומיות: MCCCXVIII
פופולרי לקעקועים, טקסי סיום וכתובות
- מאה
- 14
- עשור
- 1310s (MCCCX–MCCCXIX)
- השנה הקודמת
- 1317 (MCCCXVII)
- השנה הבאה
- 1319 (MCCCXIX)
איך להמיר: 1318 → MCCCXVIII
צעד אחר צעד:
| 1,000 | M |
| 300 | CCC |
| 10 | X |
| 8 | VIII |
| 1,318 | MCCCXVIII |
שנים קשורות
שאלות נפוצות
מה זה 1318 בספרות רומיות?
1318 בספרות רומיות הוא MCCCXVIII.
איך כותבים 1318 בספרות רומיות?
1318 נכתב MCCCXVIII בספרות רומיות.
הידעת?
בלי אפס, בלי בעיה
Read more →Big Ben טועה (בכוונה)
Big Ben בלונדון משתמש ב-IV במקום ה-IIII המסורתי שרוב השעונים מעדיפים. הוא אחד השעונים המפורסמים הבודדים שפועלים לפי כללי הספרות הרומיות ה"נכונים". האירוניה: שעון שנחשב סמל של דיוק שובר מסורת שכל יצרן שעונים כפרי מכבד.