1336 בספרות רומיות: MCCCXXXVI
MCCCXXXVI
פופולרי לקעקועים, טקסי סיום וכתובות
מאה
14
עשור
1330s (MCCCXXX–MCCCXXXIX)
השנה הקודמת
1335 (MCCCXXXV)
השנה הבאה
1337 (MCCCXXXVII)
איך להמיר: 1336 → MCCCXXXVI
צעד אחר צעד:
1,000M
300CCC
30XXX
6VI
1,336MCCCXXXVI
שנים קשורות
שאלות נפוצות
מה זה 1336 בספרות רומיות?
1336 בספרות רומיות הוא MCCCXXXVI.
איך כותבים 1336 בספרות רומיות?
1336 נכתב MCCCXXXVI בספרות רומיות.
הידעת?
Big Ben טועה (בכוונה)
Big Ben בלונדון משתמש ב-IV במקום ה-IIII המסורתי שרוב השעונים מעדיפים. הוא אחד השעונים המפורסמים הבודדים שפועלים לפי כללי הספרות הרומיות ה"נכונים". האירוניה: שעון שנחשב סמל של דיוק שובר מסורת שכל יצרן שעונים כפרי מכבד.
Read more →