Romertall 🏛️
1500 i Romertall: MD
MD
Århundre
15
Tiår
1500s (MD–MDIX)
Forrige År
1499 (MCDXCIX)
Neste År
1501 (MDI)
Hvordan Konvertere: 1500 → MD
Steg for Steg:
1,000M
500D
1,500MD
Relaterte År
Vanlige Spørsmål
Hva er 1500 i romertall?
1500 i romertall er MD.
Hvordan skriver man 1500 som romertall?
1500 skrives som MD i romertall.
Visste du?
Big Ben gjør det feil (med vilje)
Read more →
Subtraksjonsregelen: Elegant stenografi