26
na Cyfry Rzymskie
XXVI
Jak przeliczyć: 26 → XXVI
| 26 | = | 10 + 10 + 5 + 1 |
| = | XXVI |
Pobliskie liczby
Order XXVI on a product
Czy wiesz, że...?
Cyfry rzymskie: czcionka dla waznosci
Read more →Prasa drukarska zabila cyfry rzymskie