34
na Cyfry Rzymskie
XXXIV
Jak przeliczyć: 34 → XXXIV
| 34 | = | 10 + 10 + 10 + 4 |
| = | XXXIV |
Pobliskie liczby
Order XXXIV on a product
Czy wiesz, że...?
Regula odejmowania: elegancki skrot
Read more →Jedyny Super Bowl, ktory zlamal tradycje