Romerska Siffror
470 till Romerska Siffror
CDLXX
Varifrån kommer romerska siffror?
Tal470
Romersk SiffraCDLXX
Vanliga Frågor
Vad är 470 i romerska siffror?
470 i romerska siffror är CDLXX.
Vilket tal är CDLXX?
Den romerska siffran CDLXX är lika med 470.
Hur skriver man 470 som romersk siffra?
470 skrivs som CDLXX i romerska siffror.
Finns även på