Romertal
80 til Romertal
LXXX
Hvor stammer romertal fra?
Tal80
RomertalLXXX
Ofte Stillede Spørgsmål
Hvad er 80 i romertal?
80 i romertal er LXXX.
Hvilket tal er LXXX?
Romertallet LXXX er lig med 80.
Hvordan skriver man 80 som romertal?
80 skrives som LXXX i romertal.
Også tilgængelig på