80
Roma Rakamlarına
LXXX
Nasıl çevrilir: 80 → LXXX
80=50 + 10 + 10 + 10
=L + X + X + X
=LXXX
Yakın sayılar
See 80 as a year →
71–120 →
Order LXXX on a product
Biliyor muydunuz?
Read more →
Kasıtlı Sürtünme
Read more →
Roma rakamları nereden geliyor?
Sık Sorulan Sorular
80 Roma rakamlarında nedir?
80 Roma rakamlarında LXXX olarak yazılır.
LXXX hangi sayıdır?
Roma rakamı LXXX, 80 sayısına eşittir.
80 Roma rakamı olarak nasıl yazılır?
80 Roma rakamı olarak LXXX yazılır.
Roma Rakamları Hakkında Daha Fazla
Tüm makaleler →
Diğer dillerde de mevcut