1.004
naar Romeinse Cijfers
MIV
Zo reken je om: 1.004 → MIV
| 1.004 | = | 1.000 + 4 |
| = | MIV |
Getallen in de buurt
Order MIV on a product
Wist je dat?
Florence verbood Arabische cijfers
Read more →Kunnen mensen ze eigenlijk wel lezen?