1.438
naar Romeinse Cijfers
MCDXXXVIII
Zo reken je om: 1.438 → MCDXXXVIII
| 1.438 | = | 1.000 + 400 + 10 + 10 + 10 + 5 + 1 + 1 + 1 |
| = | MCDXXXVIII |
Getallen in de buurt
Order MCDXXXVIII on a product
Wist je dat?
Een lettertype voor belang
Read more →Big Ben doet het fout (met opzet)