1.649
naar Romeinse Cijfers
MDCXLIX
Zo reken je om: 1.649 → MDCXLIX
1.649=1.000 + 500 + 100 + 40 + 9
=M + D + C + XL + IX
=MDCXLIX
Getallen in de buurt
Bekijk 1.649 als jaar →
1.641–1.690 →
Order MDCXLIX on a product
Wist je dat?
Probeer eens XLVII keer CCXIV
Read more →
De aftrekregel: elegante verkorting
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 1.649 in Romeinse cijfers?
1.649 in Romeinse cijfers is MDCXLIX.
Welk getal is MDCXLIX?
Het Romeinse cijfer MDCXLIX is gelijk aan 1.649.
Hoe schrijf je 1.649 als Romeins cijfer?
1.649 wordt geschreven als MDCXLIX in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in