1.950
naar Romeinse Cijfers
MCML
Zo reken je om: 1.950 → MCML
| 1.950 | = | 1.000 + 900 + 50 |
| = | MCML |
Getallen in de buurt
Order MCML on a product
Wist je dat?
Geen nul, geen probleem
Read more →Kunnen mensen ze eigenlijk wel lezen?