2.208
naar Romeinse Cijfers
MMCCVIII
Zo reken je om: 2.208 → MMCCVIII
2.208=1.000 + 1.000 + 100 + 100 + 5 + 1 + 1 + 1
=M + M + C + C + V + I + I + I
=MMCCVIII
Getallen in de buurt
Bekijk 2.208 als jaar →
2.201–2.250 →
Order MMCCVIII on a product
Wist je dat?
Patronen in het overzicht
Read more →
De aftrekregel: elegante verkorting
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 2.208 in Romeinse cijfers?
2.208 in Romeinse cijfers is MMCCVIII.
Welk getal is MMCCVIII?
Het Romeinse cijfer MMCCVIII is gelijk aan 2.208.
Hoe schrijf je 2.208 als Romeins cijfer?
2.208 wordt geschreven als MMCCVIII in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in