232
naar Romeinse Cijfers
CCXXXII
Zo reken je om: 232 → CCXXXII
232=100 + 100 + 10 + 10 + 10 + 1 + 1
=C + C + X + X + X + I + I
=CCXXXII
Getallen in de buurt
Bekijk 232 als jaar →
231–280 →
Order CCXXXII on a product
Wist je dat?
Vermijd deze veelgemaakte tattoofout
Read more →
Voor Rome: Etruskische turftekens
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 232 in Romeinse cijfers?
232 in Romeinse cijfers is CCXXXII.
Welk getal is CCXXXII?
Het Romeinse cijfer CCXXXII is gelijk aan 232.
Hoe schrijf je 232 als Romeins cijfer?
232 wordt geschreven als CCXXXII in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in