482
naar Romeinse Cijfers
CDLXXXII
Zo reken je om: 482 → CDLXXXII
| 482 | = | 400 + 50 + 10 + 10 + 10 + 1 + 1 |
| = | CDLXXXII |
Getallen in de buurt
Order CDLXXXII on a product
Wist je dat?
Read more →Big Ben doet het fout (met opzet)