55
naar Romeinse Cijfers
LV
Zo reken je om: 55 → LV
55=50 + 5
=L + V
=LV
Getallen in de buurt
Bekijk 55 als jaar →
51–100 →
Order LV on a product
Wist je dat?
Patronen in het overzicht
Read more →
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 55 in Romeinse cijfers?
55 in Romeinse cijfers is LV.
Welk getal is LV?
Het Romeinse cijfer LV is gelijk aan 55.
Hoe schrijf je 55 als Romeins cijfer?
55 wordt geschreven als LV in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in