580
naar Romeinse Cijfers
DLXXX
Zo reken je om: 580 → DLXXX
580=500 + 50 + 10 + 10 + 10
=D + L + X + X + X
=DLXXX
Getallen in de buurt
Bekijk 580 als jaar →
571–620 →
Order DLXXX on a product
Wist je dat?
Probeer eens XLVII keer CCXIV
Read more →
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 580 in Romeinse cijfers?
580 in Romeinse cijfers is DLXXX.
Welk getal is DLXXX?
Het Romeinse cijfer DLXXX is gelijk aan 580.
Hoe schrijf je 580 als Romeins cijfer?
580 wordt geschreven als DLXXX in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in