988
naar Romeinse Cijfers
CMLXXXVIII
Zo reken je om: 988 → CMLXXXVIII
| 988 | = | 900 + 50 + 10 + 10 + 10 + 5 + 1 + 1 + 1 |
| = | CMLXXXVIII |
Getallen in de buurt
Order CMLXXXVIII on a product
Wist je dat?
Waarom Romeinse cijfers overleefden
Read more →Geen nul, geen probleem