1215 in Romeinse Cijfers: MCCXV
- Eeuw
- 13
- Decennium
- 1210s (MCCX–MCCXIX)
- Vorig Jaar
- 1214 (MCCXIV)
- Volgend Jaar
- 1216 (MCCXVI)
Hoe om te zetten: 1215 → MCCXV
Stap voor Stap:
| 1,000 | M |
| 200 | CC |
| 10 | X |
| 5 | V |
| 1,215 | MCCXV |
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1215 in Romeinse cijfers?
1215 in Romeinse cijfers is MCCXV.
Hoe schrijf je 1215 als Romeins cijfer?
1215 wordt geschreven als MCCXV in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
De drukpers maakte Romeinse cijfers af
Read more →De enige Super Bowl die de traditie brak
Read more →Meer Over Romeinse Cijfers