1264 in Romeinse Cijfers: MCCLXIV
MCCLXIV
Eeuw
13
Decennium
1260s (MCCLX–MCCLXIX)
Vorig Jaar
1263 (MCCLXIII)
Volgend Jaar
1265 (MCCLXV)
Hoe om te zetten: 1264 → MCCLXIV
Stap voor Stap:
1,000M
200CC
60LX
4IV
1,264MCCLXIV
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1264 in Romeinse cijfers?
1264 in Romeinse cijfers is MCCLXIV.
Hoe schrijf je 1264 als Romeins cijfer?
1264 wordt geschreven als MCCLXIV in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Read more →
Het klokmysterie
Read more →