1329 in Romeinse Cijfers: MCCCXXIX
MCCCXXIX
Eeuw
14
Decennium
1320s (MCCCXX–MCCCXXIX)
Vorig Jaar
1328 (MCCCXXVIII)
Volgend Jaar
1330 (MCCCXXX)
Hoe om te zetten: 1329 → MCCCXXIX
Stap voor Stap:
1,000M
300CCC
20XX
9IX
1,329MCCCXXIX
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1329 in Romeinse cijfers?
1329 in Romeinse cijfers is MCCCXXIX.
Hoe schrijf je 1329 als Romeins cijfer?
1329 wordt geschreven als MCCCXXIX in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Read more →
Probeer eens XLVII keer CCXIV
Read more →