1349 in Romeinse Cijfers: MCCCXLIX
- Eeuw
- 14
- Decennium
- 1340s (MCCCXL–MCCCXLIX)
- Vorig Jaar
- 1348 (MCCCXLVIII)
- Volgend Jaar
- 1350 (MCCCL)
Hoe om te zetten: 1349 → MCCCXLIX
Stap voor Stap:
| 1,000 | M |
| 300 | CCC |
| 40 | XL |
| 9 | IX |
| 1,349 | MCCCXLIX |
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1349 in Romeinse cijfers?
1349 in Romeinse cijfers is MCCCXLIX.
Hoe schrijf je 1349 als Romeins cijfer?
1349 wordt geschreven als MCCCXLIX in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Labels, geen waarden
Read more →Voor Rome: Etruskische turftekens
Read more →Meer Over Romeinse Cijfers