1515 in Romeinse Cijfers: MDXV
MDXV
Eeuw
16
Decennium
1510s (MDX–MDXIX)
Vorig Jaar
1514 (MDXIV)
Volgend Jaar
1516 (MDXVI)
Hoe om te zetten: 1515 → MDXV
Stap voor Stap:
1,000M
500D
10X
5V
1,515MDXV
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1515 in Romeinse cijfers?
1515 in Romeinse cijfers is MDXV.
Hoe schrijf je 1515 als Romeins cijfer?
1515 wordt geschreven als MDXV in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Read more →
Florence verbood Arabische cijfers
Read more →