1660 in Romeinse Cijfers: MDCLX
MDCLX
Eeuw
17
Decennium
1660s (MDCLX–MDCLXIX)
Vorig Jaar
1659 (MDCLIX)
Volgend Jaar
1661 (MDCLXI)
Hoe om te zetten: 1660 → MDCLX
Stap voor Stap:
1,000M
600DC
60LX
1,660MDCLX
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1660 in Romeinse cijfers?
1660 in Romeinse cijfers is MDCLX.
Hoe schrijf je 1660 als Romeins cijfer?
1660 wordt geschreven als MDCLX in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Geen nul, geen probleem
Read more →
De drukpers maakte Romeinse cijfers af