1929 in Romeinse Cijfers: MCMXXIX
- Eeuw
- 20
- Decennium
- 1920s (MCMXX–MCMXXIX)
- Vorig Jaar
- 1928 (MCMXXVIII)
- Volgend Jaar
- 1930 (MCMXXX)
Hoe om te zetten: 1929 → MCMXXIX
Stap voor Stap:
| 1,000 | M |
| 900 | CM |
| 20 | XX |
| 9 | IX |
| 1,929 | MCMXXIX |
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1929 in Romeinse cijfers?
1929 in Romeinse cijfers is MCMXXIX.
Hoe schrijf je 1929 als Romeins cijfer?
1929 wordt geschreven als MCMXXIX in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Geen nul, geen probleem
Read more →Vervolgnummering: van Rocky tot Final Fantasy
Read more →Meer Over Romeinse Cijfers