1990 in Romeinse Cijfers: MCMXC
- Eeuw
- 20
- Decennium
- 1990s (MCMXC–MCMXCIX)
- Vorig Jaar
- 1989 (MCMLXXXIX)
- Volgend Jaar
- 1991 (MCMXCI)
Hoe om te zetten: 1990 → MCMXC
Stap voor Stap:
| 1,000 | M |
| 900 | CM |
| 90 | XC |
| 1,990 | MCMXC |
Gerelateerde Jaren
Veelgestelde Vragen
Wat is 1990 in Romeinse cijfers?
1990 in Romeinse cijfers is MCMXC.
Hoe schrijf je 1990 als Romeins cijfer?
1990 wordt geschreven als MCMXC in Romeinse cijfers.
Wist je dat?
Voor Rome: Etruskische turftekens
Read more →Vermijd deze veelgemaakte tattoofout
De meest voorkomende fout bij tattoos met Romeinse cijfers: IIII gebruiken in plaats van IV voor 4, of data verkeerd schrijven. 15 september 1990 moet IX · XV · MCMXC zijn, niet IX · XV · 1990. Check altijd je omrekening voordat het permanent wordt. Tattoo-artiesten zijn geweldig in lettering, maar niet altijd in Romeinse-cijferwiskunde.
Read more →Meer Over Romeinse Cijfers
Compleet Overzicht van Romeinse Cijfers