2.014
na Cyfry Rzymskie
MMXIV
Jak przeliczyć: 2.014 → MMXIV
| 2.014 | = | 1.000 + 1.000 + 10 + 4 |
| = | MMXIV |
Pobliskie liczby
Order MMXIV on a product
Czy wiesz, że...?
Czynnik koszulkowy
Read more →Dlaczego cyfry rzymskie przetrwaly