2.014
naar Romeinse Cijfers
MMXIV
Zo reken je om: 2.014 → MMXIV
| 2.014 | = | 1.000 + 1.000 + 10 + 4 |
| = | MMXIV |
Getallen in de buurt
Order MMXIV on a product
Wist je dat?
De t-shirtfactor
Read more →Waarom Romeinse cijfers overleefden