2004 Roma Rakamlarında: MMIV
MMIV
Yüzyıl
21
On Yıl
2000s (MM–MMIX)
Önceki Yıl
2003 (MMIII)
Sonraki Yıl
2005 (MMV)
Nasıl Dönüştürülür: 2004 → MMIV
Adım Adım:
2,000MM
4IV
2,004MMIV
İlgili Yıllar
Sık Sorulan Sorular
2004 Roma rakamlarında nedir?
2004 Roma rakamlarında MMIV olarak yazılır.
2004 Roma rakamı olarak nasıl yazılır?
2004 Roma rakamı olarak MMIV yazılır.
Biliyor muydunuz?
Köşe Taşları ve Kalıcılık
Read more →
Roma'dan Önce: Etrüsk Çetele İşaretleri