155
naar Romeinse Cijfers
CLV
Zo reken je om: 155 → CLV
155=100 + 50 + 5
=C + L + V
=CLV
Getallen in de buurt
Bekijk 155 als jaar →
151–200 →
Order CLV on a product
Wist je dat?
Vermijd deze veelgemaakte tattoofout
Read more →
Read more →
Waar komen Romeinse cijfers vandaan?
Veelgestelde Vragen
Wat is 155 in Romeinse cijfers?
155 in Romeinse cijfers is CLV.
Welk getal is CLV?
Het Romeinse cijfer CLV is gelijk aan 155.
Hoe schrijf je 155 als Romeins cijfer?
155 wordt geschreven als CLV in Romeinse cijfers.
Meer Over Romeinse Cijfers
Alle artikelen →
Ook beschikbaar in