159
naar Romeinse Cijfers
CLIX
Zo reken je om: 159 → CLIX
| 159 | = | 100 + 50 + 9 |
| = | CLIX |
Getallen in de buurt
Order CLIX on a product
Wist je dat?
Patronen in het overzicht
Read more →Voor Rome: Etruskische turftekens