230
naar Romeinse Cijfers
CCXXX
Zo reken je om: 230 → CCXXX
| 230 | = | 100 + 100 + 10 + 10 + 10 |
| = | CCXXX |
Getallen in de buurt
Order CCXXX on a product
Wist je dat?
De t-shirtfactor
Read more →Het langste Romeinse cijfer onder 4000